Què són els Sopars de Cinema?

Els “Sopars de Cinema” són una versió actualitzada dels “cinefòrums” que tenien lloc arreu de Catalunya en els anys 60 del segle passat…

Aficionats al cinema, no necessàriament especialistes o cinèfils, atrets per les convocatòries setmanals, assisteixen  els dimarts a la sessió del vespre de la pel·lícula seleccionada. 

Acabada la projecció, es traslladen al restaurant Restaurant Jockey, al carrer París 205, cantonada Enric Granados,  on prèviament s’ha reservat una sala exclusivament pels tertulians d’aquests Sopars. A les 23:00, un cop acabat el sopar, el moderador, l’Antoni Kirchner,  llegeix uns folis escrits expressament per aquesta sessió en els que ofereix informacions respecte als autors i intèrprets de la pel·lícula visionada i comparteix la seva valoració del film. A continuació s’obre el col·loqui entre tots els tertulians assistents.

La sessió acaba puntualment a les 24:00. Només en casos excepcionals (llarga durada del film i prèvia negociació amb els tertulians) s’ha allargat la sessió uns 10 o 15 minuts.

Totes les pel·lícules que es proposen per aquests “Sopars de Cinema”  són films que  estan en cartell als cinemes Boliche..

Sempre que la pel·lícula és de producció nacional es convida a l’autor a participar en aquests col·loquis. Aquestes persones han estat alguns dels nostres convidats:

Productors;

Ricard Figueras,  Lluís Ferrando,  Lluís Miñarro,  Marta Figueras,  Marta Esteban,  Antoni Badimon,  Isona Passola…

Directors:

Ventura Pons,  Josep Mª Forn,  Roser Aguilar,  Maite Muruzabal,  Dolors Payás,  Joaquim Oristrell,  Antonio Chavarrias,  Anna Rua,  Paco Betriu,  Jordi Cadena,  Judith Collell, Mireia Ros,  Christian Molina,  Paco Roca,  Ricardo Íscar,  Javier Gómez Serrano,  Carles Bosch,  Lluís Galter,  Xavier Puebla…

Intèrprets:

Montserrat Carulla, Lluís Soler…

El preu del tiquet (pel·lícula+sopar+col·loqui) és de 28€.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s