Dimarts 20 de maig, sopar i col·loqui amb el director i el productor de 10.000 KM

foto jpeg convocatòriaÀlex  és fotògrafa. Té 32 anys (Natàlia Tena) i Sergi 33 (David Verdaguer). És una parella que ja fa un temps que viuen junts i ara desitgen tenir una filla. Formar una família. Estan molt enamorats i en el moment en que els hem descobert ho estan intentant. Tot sembla planificat per tirar endavant aquest projecte familiar quan l’Àlex rep una beca artística d’un any per desenvolupar un projecte a Los Angeles. És una bona noticia per a la seva carrera però… i el projecte familiar? És el moment més adequat per viure tant de temps separats? D’altra banda, ocasions com aquestes no passen dues vegades i per l’Àlex és una autèntica oportunitat que el mateix Sergi l’animarà a acceptar…

Fa uns anys aquesta situació potser s’hauria acabat amb una renúncia per part d’ella. O no. Però ara… Ara sembla que les distàncies s’han reduït. Amb les xarxes socials, els whatsapps, els videoxats…hi ha tota una tecnologia que ens apropa. Aquests 10.000 Km del títol de la pel·lícula que separen Barcelona de Los Ángeles semblen més curts perquè podem veure i parlar amb l’altre en tot moment. És… com si el tinguéssim al costat. Hi ha un moment en la pel·lícula que sembla que dormin l’un al costat de l’altre. Però… no és la pell d’ell o la d’ella el que frega… és l’acer de l’ordinador.

Vivim més junts? Més comunicats? “La meva mare –diu en Carlos Marques-Marcet, el director- sempre em diu que parlem més quan estic a Los Ángeles que quan estic a Barcelona”. (En Carlos va passar cinc anys i mig als EE.UU. i ara viu a cavall dels dos continents). Però, aquesta tecnologia pot minvar una mica, poc o molt, la pèrdua del contacte amb l’ésser estimat?

No ho sé, o més ben dit, ara no és el moment de fer un debat que sí que podrem tenir el pròxim dimarts. I podrem fer tota classe d’especulacions al respecte perquè ens acompanyaran el director de “10.000 Km”, en Carlos Marques-Marcet i el productor del film Tono Falguera, que soparan amb nosaltres disposats a respondre totes les preguntes i a contrastar totes les opinions que puguem tenir.

Una ocasió especial per una sessió que es presenta molt excepcional.

Fins dimarts,

Antoni K.

Sopars de Cinema .Segona època. Nº 16, Dimarts 20 de maig de 2014. A les 20.05 : “10.000 Km” de Carlos Marqués-Marcet. Boliche Cinemes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s